Företaget GÖAF Byggservice AB

Företaget startade hösten 2013 som ett Handelsbolag. Vi visste inte mycket om företagande i början, och ett handelsbolag verkade som ett enkelt val. Verksamheten i företaget kom inte igång förrän till våren 2014 - då de första montagen av växthus och uterum utfördes. Vi var då auktoriserade för Willab Garden.  Från det rullade det på med över 30 talet uterum och lika många växthus, fram till sommaren 2016 då vi i stort sett slutade samarbeta med Willab Garden. Istället utökade vi vårt utbud av uterum och tog med oss det vi tyckte var bra med deras produkter, samt tillförde mycket av den erfarenhet som vi hade byggt upp under två års tid.

Samtidigt som vi gjorde detta har vi utökat vårt åtagande till att omfatta även renoveringar, tillbyggnader och projektering inför byggprojekt.

Under de första tre åren har vi i stort sett provat oss fram för att hitta det som vi verkligen brinner för. I september 2017 var vi närmare en definition än någonsin. Grunden i företaget är kärleken till trä, husbyggnation och kvalité. Vi gillar helt enkelt trähus och jobbar gärna med äldre trähus. De är inte lika lätta att arbeta med som nya hus - det finns dock något speciellt med dem. Över decennierna har de flesta hus haft många ägare, och många viljor har satt sina spår. Vissa har använt sig av hantverkare eller gjort bra lösningar själv. Andra har mer vilja än förmåga. Hur än skicket är på huset så är det vårt mål att hjälpa innehavaren att förverkliga de drömmar och visioner som finns samt se till att huset består. Vi vill husets bästa, och vi vill ert bästa. Det finns otroligt mycket som går att göra med ett äldre hus (när vi säger äldre hus så menar vi hus som är uppförda under 1900-talet, fram till ungefär 1980) för att anpassa det till våra moderna krav på boende - utan att för den sakens skull förändra husets själ och charm. Vi vet att detta varierar stort från hus till hus - och framför allt annat så är det funktionen som är det viktiga. Huset behöver må bra, och klara av väder och vind, för att kunna skydda sin familj - ni som bor i huset.

Vill ni veta mer om oss och vad vi gör så ring och prata med oss - om ni vill att vi kommer ut och tittar på ert hus och pratar om era drömmar - klicka på knappen så kommer ni till kontaktformuläret.