Ska du redan gå?

Hittade du svar på alla dina frågor? Vi ger dig gärna mer information så skicka oss ett meddelande och se om vi kan svara på frågan :)

FÖRFRÅGNING

För att vi bättre och snabbare ska kunna ge er rätt hjälp ber vi er fylla i formuläret nedan. Beskrivningen av projektet behöver inte vara mer än övergripande – men ju mer detaljer ju noggrannare kan vi bedöma projektet. Det är viktigt att ni har funderat kring en budget. Det är utefter den vi bedömer rimligheten i projektet. Ekvationen för projekten vi gör är omfattning – kvalité – pris. Utefter er beskrivning samt er budget och inom vilken tid ni vill ha projektet utfört ger oss tillräcklig information för att initialt ge ett besked om; det är ett projekt som passar oss, det är ett projekt som är rimligt att genomföra (omfattning/budget/tid) samt om vi kan har möjlighet att utföra projektet inom den angivna tidsramen.

Efter att vi har tagit emot er förfrågning så återkommer vi via e-post eller telefon. Vi kan behöva diskutera projektet med er ytterligare innan vi gör en initial bedömning. Det kan var så att vi även vill se några bilder. När vi gjort en initial bedömning kan vi gå vidare med att boka in ett möte på plats för att diskutera förutsättningarna. Därefter lämnar vi vårt projekteringsförslag till er. Projekteringförslaget baseras på er beskrivning, vår genomgång på plast samt en överslagsräkning. Vi lägger normalt totalt två timmar på att ta fram ett projekteringsförslag och bedöma nya projekt. Det är ett arbete som vi bjuder på och där ett hembesök ingår. För att komma vidare till en kostnadsberäkning med fast pris genomför vi en projektering – där tar vi fram alla uppgifter och detaljer kopplad till projektet – det är ett arbete som vi tar betalt för. Produkten ni får i slutet av projekteringen är en detaljerad bygghandling med ritningar, materiel-specifikationer samt vår offert för arbetet.

Välkommen med er förfrågan – vi ser fram emot att hjälpa er med just ert projekt!