Ska du redan gå?

Hittade du svar på alla dina frågor? Vi ger dig gärna mer information så skicka oss ett meddelande och se om vi kan svara på frågan :)

Renovering av kök och badrum

·

·

,

Vi har fått förtroendet att renovera ett kök samt badrum åt beställare som precis har köpt ett nytt boende. Tidigare ägare lämnar ett hus som senast förnyades invändigt för ca 25 år sedan. Vi kommer nu att riva ut det gamla, kontrollera och förbättra underlaget för att sedan bygga upp ett nytt kök på bottenvåningen samt ett nytt badrum på plan två. Detta är första etappen för beställaren och arbetet kommer att utföras innan inflyttning sker.

Köket kommer att levereras av IKEA och vara i ett valnötsliknande mönster. Badrummet får vitvaror till stor del från Svedbergs, men även IFÖ och Tapwell. Bilden visar en rendering på både kök samt badrum.

Vi har jobbat tillsammans med beställaren och genomfört en projektering under de senaste två månaderna. Nu jobbar vi för att fastställa en tidsplan för projektet, dock förväntas vi vara klara med arbetet under första delen av maj månad.