Ska du redan gå?

Hittade du svar på alla dina frågor? Vi ger dig gärna mer information så skicka oss ett meddelande och se om vi kan svara på frågan :)

Best of Houzz 2020!

·

·

,

GÖAF Byggservice AB i Göteborg

Vinnare av ‘Best Of Houzz 2020’

 

Den årliga utmärkelsen från Houzz community belyser experter inom hem, inredning och design med de mest populära fotona eller de bäst omdömena

 

Göteborg, 12 februari 2020 – GÖAF Byggservice AB har vunnit “Best Of Houzz” i Kundservice på Houzz®, världens ledande plattform för hem och design. Våra kunder har uppmärksammat oss för det vi har utfört under det gångna året genom att lämna omdömen om oss i den community som Houzz utgör. Där är vi tillsammans fler än 2,5 miljoner aktiva företag inom bygg, renovering och design världen över. 

 

‘Best of Houzz’ hålls årligen och ges ut i följande tre kategorier: Design, Kundservice och Fotografi. Designvinnarnas arbete har varit de mest populära projekten bland Houzz användare under året som gått. Utmärkelsen i kundservice är baserat på flera faktorer, exempelvis expertens genomsnittliga omdöme och de kundomdömen man fått under 2019. Fotograferna inom inredning och arkitektur vars bilder har varit populärast på Houzz vinner fotopriset. 

 

En ‘Best of Houzz 2020’-badge kommer automatiskt synas på vinnarnas profiler, och visar på deras konsekventa engagemang och enastående arbete. Denna badge hjälper bostadsägare att identifiera populära och duktiga experter på olika platser runt om i landet på Houzz.

 

Vi är förstås glada över de omdömen som våra kunder har lämnat och stolta över att våra ansträngningar leder till bra projekt. Det är svårt att hitta rätt väg framåt, och det finns utmaningar för att nå fram med vårt sätt att utföra projekt – vi tror på modellen och kommer att fortsätta jobba stenhårt för att nå ut med en ännu bättre produkt till fler.

 

“Detta årets Best of Houzz-utmärkelser går till en väldigt talangfull och duktig grupp experter, och vi är glada att kunna visa upp vinnarna på Houzz hemsida och app”, säger Liza Hausman, vice president of Industry marketing på Houzz. “Denna utmärkelse blir extra betydelsefull eftersom den återspeglar åsikten av miljontals användare i Houzz community som anlitar experter för sina projekt i Sverige och runt hela jorden.”