Ska du redan gå?

Hittade du svar på alla dina frågor? Vi ger dig gärna mer information så skicka oss ett meddelande och se om vi kan svara på frågan :)

Vår väntelista

·

·

För att vi inte ska överbelasta oss själva, och kunna leverera våra tjänster så som utlovat, har vi behövt införa en väntelista. Det är förstås otroligt roligt att våra tjänster är så efterfrågade att vår kapacitet har nått en övre gräns.

Leveranssäkerheten det viktiga

För oss är det viktigt att kunna leverera de tjänster vi erbjuder på ett så bra sätt som möjligt. Det betyder att vi inte kan ta på oss alla projekt så snart de kommer in. För att vi inte ska överbelasta oss själva – missa deadlines och fortsatt vara lyhörda mot våra kunder, så har vi en gräns på hur många projekt vi har igång samtidigt. Vi fortsätter dock över tid att träffa nya kunder – ta emot förfrågningar och följa upp dessa. Vid intresse hamnar de på väntelistan.

Vad händer på väntelistan?

När någon står på väntelistan för till exempel en projektering så meddelar vi alltid hur lång tid vi UPPSKATTAR att det tar innan vi kan påbörja deras projekt. Det innebär inte att vi lovar ett datum utan det handlar om en uppskattning. Beroende på hur lång tid vissa projekteringar tar kan utförandetiden variera något från projekt till projekt. Så snart uppskattningen uppdateras meddelar vi alla som är på listan vad de kan förvänta sig. När vi väl börjar bli redo att ta tag i nästa projekt på listan skickar vi ut ett meddelande tillsammans med ett avtal (om avtalet inte redan är signerat). Det är nämligen inget krav att signera ett avtal för att hamna på listan, och det för bra att lämna sin plats – då tar vi bara nästkommande på listan.

Hur många projekt är igång samtidigt?

Vi har som mest fem projekteringar igång samtidigt, och i dagsläget tre byggprojekt åt gången. För att kunna hantera resurserna fullt ut inom vårt arbetslag så är dessa gränser nödvändiga. Vi kan inte hantera större mängder arbete utan att det påverkar alla projekt negativt. Att vi kan ha fem projekteringar igång samtidigt beror på att det ofta uppstår tid mellan revidering och återkoppling från beställare. Det tar även tid att få in underlag från konsulterna, så som arkitekt, konstruktör och VVS-projektör. Alla projekt vi jobbar med hanteras i vårt projektledningsprogram och vi följer kontinuerlig upp arbetet som är utlagt på konsulterna för att se så att de håller sina angivna leveransdatum.

Har ni ett eget byggprojekt som ni funderar kring och vill ha utfört, men vet inte riktigt hur ni ska gå vidare. Ta kontakt med oss så hjälper vi er framåt – antingen genom rådgivning eller med en projektering. Projekteringen innebär att vi tar fram alla dokument och detaljer i projektet, och bildar en specifikation. Med denna kan ni sedan upphandla projektet från flera entreprenörer eller låta oss utföra utefter den offert som vi lämnar tillsammans med bygghandlingarna. Ni kan även skicka en offertförfrågan direkt via vår hemsida.

Vi utgår från Hisingen och är verksamma i Göteborg men även Storgöteborg. För projekteringar kan vi även åta oss projekt på andra orter.