Ska du redan gå?

Hittade du svar på alla dina frågor? Vi ger dig gärna mer information så skicka oss ett meddelande och se om vi kan svara på frågan :)

Varför kostar vi mer?

·

·

,

En frågeställning som ofta uppstår är varför vi kostar mer än några andra. Vi tror att det beror på framförallt två faktorer och ett tredje, kanske avgörande, aspekt:

1. Jämförelse

För att kunna jämföra priset mellan två företag så krävs att båda räknar på samma saker. Att upphandla ett byggprojekt är svårt (läs gärna Att tänka på vid en upphandling). Det är ingen exakt vetenskap, såvida vi inte har alla detaljer klara för oss. Det räcker inte att komma ut till er, titta och lyssna på era visioner för att få fram ett korrekt pris – det kräver betydligt mycket mer än så.

2. Långsiktighet

Det finns många företag i vår bransch, några är nystartade, andra har varit igång länge. Vissa är en till två personer, andra har dussinet anställda eller mer. Alla arbetar på olika sätt. För oss är det viktigt att kunna bygga en långsiktig trygg verksamhet med förmågan att ta hand om våra kunder långt efter att vi är klara med projektet. Det kräver erfarenhet och en större organisation bakom ”hantverket”. Den organisation vi bygger är nödvändig för att kunna trygga en framtid och skapa ett stabilt företag som fortsatt kan verka i tider med både goda och sämre ekonomiska förutsättningar.

3. Värde

Vi säljer värde. Den kanske viktigaste aspekt av vårt arbete är att skapa rätt förutsättningar i ert projekt för att ni skall få något som håller länge – är genomtänkt och genomarbetat. Vi dokumenterar varje steg av arbetet, gör egenkontroller och lämnar efter oss instruktioner för underhåll och åtgärder. Allt för att det i framtiden skall gå att följa upp arbetet, se vad som är gjort och hur det utfördes. När ni jobbar med oss får ni mer än bara arbetskraft för projektet, ni får även värde till framtiden.

Vi berättar gärna mer för er om hur vi kan guida er genom ert projekt och hur vi bygger värde i ert hus, kontakta oss för en första rådgivning.