Ska du redan gå?

Hittade du svar på alla dina frågor? Vi ger dig gärna mer information så skicka oss ett meddelande och se om vi kan svara på frågan :)

Fördelarna med 3D-ritningar

·

·

Vi använder 3D-teknik när vi ritar upp våra projekt, det finns många fördelar med detta, både för oss och för våra beställare.

En bättre uppfattning

Att kunna visa upp utrymmet som skall renoveras/byggas till ger flera fördelar. En av dessa är att beställaren av projektet får en bättre uppfattning om hur rummet och yta upplevs när det är klart. De kan även se hur ytskikten blir och få en känsla för rummet. Det är en sak att se ritningar och måttsättningar, det är en annan att se det tredimensionellt och få perspektiv på det.

Säkrare bygghandlingar

Allteftersom vi ritar upp projektet i vårt verktyg så får vi alla dimensioner samtidigt. Det betyder att vi kan rita i både 2D och 3D. Vi kan lägga in detaljer med hjälp av CAD och vi får ut handlingar som alltid är uppdaterade genom att vi har aktiva och kopplade bilder i våra bygghandlingar. Det gör, tillsammans med våra digitala handlingar, att senaste versionen alltid är den som är tillgänglig för alla. Både för oss och beställaren.

Nästa steg

Verktyget vi använder har möjlighet att fungera tillsammans med VR-glasögon. Det betyder att vi lyfter upplevelsen ännu närmare er och visar upp resultatet innan det ens är klart. På det här sättet kommer vi så nära verkligheten som möjligt vilket ger möjligheter att revidera planerna innan vi påbörjar byggnationen. På så sätt kan vi komma undan större, eller mindre, ändringar som både påverkar pris och tid under byggets gång. Normalt sett tittar vi på ritningarna i 3D vy på en skärm, eller platta, initialt – det brukar oftast räcka för att upptäcka de detaljerna som kan justeras.

Funderar ni på ett projekt hos er så tveka inte att höra av er till oss, så ska vi guida er genom projektet. Oavsett om det är en till- eller ombyggnation, renovering eller ett uterum så hjälper vi er att starta igång projektet. Ni kan kontakta oss direkt eller skicka in en offertförfrågan, så återkommer vi till er. Vi utgår från Hisingen och jobbar främst i Göteborg men sträcker oss även till Storgöteborg.