Ska du redan gå?

Hittade du svar på alla dina frågor? Vi ger dig gärna mer information så skicka oss ett meddelande och se om vi kan svara på frågan :)

Vilken nivå av kvalité säljer vi?

·

·

,

”Finns det olika nivåer av kvalité?” – det är en relevant fråga när man upphandlar en tjänst. Och självklart finns det en skillnad – och det är inte bara när det gäller finish på själva utförandet, utan även hur det blir utfört.

Kvalité finns i alla led

Liksom i alla delar av vårt samhälle finns det kvalitetsskillnader i vår bransch. Skillnaderna är kopplade till företagens och framförallt individernas förmåga, utbildningsnivå och erfarenhet. Därför är det viktigt att frågan om slutfinish berörs under upphandlingen. Om den inte berörs, då är risken stor att beställarens förväntningar och entreprenörens utförande inte stämmer överens.

Det finns en nivå för alla

Det är som med mycket annat även kopplat till pengar. En högre kvalité kostar mer pengar. Det är inte bara materialet, tiden och förberedelserna som kostar – det är ofta även kopplat till värdet av resultatet. En person som levererar en högre kvalité har utbildat sig, övat och tränat för att nå den nivån – och det som kommer ut är värde. Värde är svårt att definiera, och oftast är det svårt för oss att förmedla värdet tidigt i processen – vi gör dock vår bästa för att berätta och visa vad ni kan förvänta er från oss.

Vad innebär det egentligen?

Kvalité är en känsla, liksom värde. För några räcker lite, för andra är det viktigt att minsta lilla detalj sitter – och att det håller, länge. För oss betyder det att vi bryr oss om varje liten detalj. Att vi planerar, tittar, följer upp och engagerar oss i alla delar av projektet. Det betyder också att vi utbildar oss, söker information och använder nya produkter som skapar ett hållbarare resultat. Det är grunden i vårt erbjudande, samtidigt som vi guidar er genom projektet till färdigt resultat.

Har ni ett byggprojekt på gång, eller önskar göra förändringar i ert småhus? Tveka inte att ta kontakt med oss – oavsett om det gäller en renovering, tillbyggnad, uterum eller konsultation inför något av dessa så finns vi tillgängliga för er. Ni kan även skicka in en offertförfrågan direkt, så hör vi av oss så snart vi kan. Vi utgår från Hisingen och utför arbeten främst i Göteborg, men även Storgöteborg.