Ska du redan gå?

Hittade du svar på alla dina frågor? Vi ger dig gärna mer information så skicka oss ett meddelande och se om vi kan svara på frågan :)

Vinnare av ‘Best Of Houzz 2019’

·

·

Över 40 miljoner unika användare nominerade de bästa arkitekterna, bygg-, renoverings- och designexperterna i Sverige och världen över.

Göteborg, januari 24, 2019 – GÖAF Byggservice AB i Göteborg har vunnit “Best Of Kundservice” på Houzz®, världens ledande plattform för hem och design. Det relativt unga byggföretaget har valts ut, av 40 miljoner unika användare som utgör Houzz community, bland över en och en halv miljon experter på Houzz.

‘Best of Houzz’ hålls årligen och ges ut i följande tre kategorier: Design, Kundservice och Fotografi. Designvinnarnas arbete har varit de mest populära projekten bland Houzz 40 miljoner användare under 2018. Utmärkelsen i kundservice är baserat på flera faktorer; antal omdömen såväl som kvaliteten på omdömena som företaget har fått under 2018. Fotograferna inom inredning och arkitektur vars bilder har varit populärast på Houzz vinner fotopriset. En ‘Best of Houzz 2019’-ikon kommer automatiskt synas på vinnarnas profiler, och visar på deras konsekventa engagemang och enastående arbete. Denna ikon hjälper bostadsägare att identifiera populära och duktiga experter på olika platser runt om i landet på Houzz.se.

”För oss markerar det att vårt arbete tillsammans med våra kunder faller väl ut. Vårt arbetssätt är utformat så att vi guidar kunden genom deras projekt – och hjälper dem uppnå sina mål och förväntningar – att då få ett sådan pris visar att våra kunder uppskattar vår hjälp” säger Mihkel Laks, VD och ägare på GÖAF Byggservice AB.

“Vi är mycket stolta och glada över att kunna ge utmärkelsen ‘Best of Houzz’, till denna grupp av enastående experter, inklusive GÖAF Bygg” säger Sara Norrman, Sverigechef på Houzz. “Samtliga har valts på grund av deras expertis inom sitt arbetsområde av vårt Houzz-community som består av bostadsägare, inredningsälskare och designentusiaster.”

Besök GÖAF Bygg på Houzz

Om Houzz

Houzz är världens ledande plattform med fokus på design, inredning, arkitektur och renovering där bostadsägare letar efter aktörer inom hus och hem för sina projekt. Med den största databasen av bostadsägare i världen har Houzz skapat ett unikt visuellt community där designdrömmar blir till verklighet med hjälp av alla experter världen över. Houzz har sitt huvudkontor i Palo Alto, Kalifornien, men även internationella kontor i bland annat London, Berlin, Sydney, Moskva och Tokyo.

Houzz och Houzz logotyp är ett registrerat varumärken som tillhör Houzz Inc. över hela världen. För mer information, besök houzz.se.